tirsdag 3. august 2010

Påsken 2010: Gulvet ferdig og start på delevegger

Når påsken 2010 nærmet seg, hadde snekker-abstinensene steget til uante høyder. Derfor måtte det sjekkes ut om snømengdene i fjellet ikke var værre enn at det gikk an å jobbe og, ikke minst, komme seg til hytta til mor og far der vi skulle bo. Vi fikk bekreftet at snømengdene i fjellet ikke var værre enn at det var håndterbart, så da ble det noen dager til fjells.

Slik så det ut på Vesleseter i påsken:



Første punkt på arbeidslista var å legge ferdig resten av gulvet. Det var ikke så veldig mye igjen, kun i utbygget i stua. Den jobben ble unnagjort første dagen, så da har hytta gulv!




Så begynte vi å måle ut hvor deleveggene skulle stå. Når vi, etter nøysom utmåling, hadde plassert bunnsvilla, var det en grei sak å begynne på stenderene til deleveggene.


Her er deleveggen mellom kjøkken og bod satt opp.



Vegg mellom stue og "master-bedroom"



Vegg fra bad mot bod/kjøkken



Vegg i enden av gangen, mot to soverom/garderober


Selv om det ikke var så mye snø i fjellet når påsken startet, så var det mye snø når påsken sluttet! I løpet av påsken kom det relativt mye våt og tung snø. Utover i uken gikk vi litt lei av all nysnøen, så vi bestemte oss for å dra hjem skjærtorsdag. Det er godt med noen dager hjemme også, der våren var i anmars.

1 kommentar:

  1. Fine oppdateringer. Lagt dere til på vår blogg (http://gamatun.blogspot.com) som blogg vi følger :)

    Lykke til videre!

    SvarSlett