tirsdag 27. juli 2010

Egeninnsats uke 36-37 2009

Så var endelig tiden kommet for å jobbe litt selv på hytta. På forhånd hadde vi håpet at hytta skulle være tett når "vår tid" kom, men dessverre måtte vi (dvs Thomas og hans far) bruke store deler av uke 36 og 37 til å få på på taksperrer, undertak og takshingel.

Høst på fjellet betyr også ustabilt vær, så vi mistet noe tid grunnet kraftig regn. Heldigvis fikk vi god hjelp av snekkerne, når de hadde litt tid innimellom sine andre oppdrag.

Ved slutten av uke 37 var hytta endelig tett, dragere satt opp ved inngang og veranda, vegger isolert, rammen til trammen satt opp og strøm lagt i gulvet frem til alle rom. Kort sagt ferdig utvendig (bortsett fra verandaen).

Her er en bildeserie fra tiden:


Fattern i stigeDe første taksperrene kommer oppInngangspartiet får sine taksperrerFrontpart, taksperrerVindsperre må man haInngangsparti med undertak og overbyggÅ legge shingel er en skikkelig drittjobbDeilig når shingelen endelig er på plass og hytta er tett! Vi hadde noen fine soldager også denne høstenGodt å jobbe innendørs når høstværet setter inn. Her er kjøkkenvegg og bodvegg isolert

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar